M: kontakt@tonnymikkelsen.dk
T: +45 51 70 94 87

LinkedIn Search indeholder:

Står du og skal have besat en stilling, men mangler den rette profil? Jeg kan hjælpe dig med at finde det perfekte match ud fra dine egne beskrivelser, krav og ønsker, via LinkedIn Search.

Fordelen ved LinkedIn Search er, at du slipper for at skulle kæmpe dig igennem et hav af dårlige og uinteressante ansøgninger og ikke mindst at jeg kan “prikke” til de helt rigtige profiler, som ellers ikke ville have søgt jobbet hos dig. F.eks. ved en specialiststilling hvor det er vanskeligt at få relevante ansøgere.

Med LinkedIn Search får du 20-40 nøje udvalgte kandidater på baggrund af krav, du helt selv opstiller. På den måde er du sikret, at de, der kommer til samtale, er motiverede, interesserede og lever op til dine krav og ønsker. Det sparer dig for både tid, penge og energi.

Vil du lære selv at bruge LinkedIn Search?

Læs om at bruge dit netværk strategisk på mit LinkedIn Search kursus her

Sådan foregår LinkedIn Search:

  1. Du sender mig en eventuel stillings- eller funktionsbeskrivelse.
  2. Vi tager et kort, telefonisk interview, hvor vi finder frem til de vigtigste krav til profilen, samt jeg sender dig et kompetenceskema som du skal udfylde.
  3. Indenfor 2 dage har jeg fundet 2-4 testprofiler, som du vurderer.
  4. Vi tager en dialog om de fremsendte profiler, og jeg tilretter herefter mine søgekriterier om nødvendigt.
  5. Herefter modtager du, indenfor 2-4 hverdage, en longlist med 20-40 kandidater, hvor du vurderer hvem jeg skal kontakte.
  6. Jeg sætter dig i kontakt med dem, som er interesserede i at høre mere om stillingen.
  7. I afholder samtaler og rekrutterer.

Prisen og betingelser for LinkedIn Search:

Prisen for ovenstående pakke er kr. 15.000,-

Mit mål er at mindst 3-4 takker ja, til en uddybende snak med dig om stillingen, så er det en succes. Såfremt det ikke lykkedes i første forsøg, udvider jeg søgningen og finder flere til dig, samt kontakter disse.

Som udgangspunkt finder jeg max. 80 og skriver til max. 50 profiler (det afhænger hvor nichespecifik en profil jeg skal søge efter og ud fra dine kriterier, hvad udbuddet af profiler er. Ønsker du derefter at jeg skal fortsætte med at finde flere til dig og kontakte flere, fakturerer jeg kr. 1.200,- pr. time.

Såfremt det ikke lykkedes mig at få mindst en til at tage en uddybende snak med dig, fakturerer jeg kun halvdelen af beløbet. Note, til d.d. er det altid lykkedes mig at få folk i tale.

I tilfælde af annullering eller du ændrer væsentligt på profilen jeg skal finde på et tidspunkt i processen, fakturerer jeg for det aktuelle tidsforbrug som er kr. 1.200,- pr. time.

Vil du vide mere?

Fang mig på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/tonnymikkelsen/
Eller kontakt mig på T: +45 51 70 94 87 eller send mig en mail her

Alle priser er ekskl. moms