M: kontakt@tonnymikkelsen.dk
T: +45 51 70 94 87

Når jeg hjælper dig med din LinkedIn, så gør jeg brug af en lavpraktisk tilgang, der giver dig konkrete, omsættelige råd til, hvordan du opnår et større udbytte med LinkedIn. Det betyder, at du fra første minut får viden, du let kan bruge i praksis samme dag.

Jeg kan hjælpe dig med blive skarpere på LinkedIn på en lang række områder, f.eks. tilbyder jeg;

  • Opbygning af din personlige LinkedIn-profil og/eller din LinkedIn-virksomhedsside
  • Social selling, herunder strategisk opbygning og vedligeholdelse af dit netværk og hvordan du skaber værdi for dit netværk, og derved skaber vækst og øget indtjening for din virksomhed.
  • Hvordan du starter du op med Employee Advocacy (medarbejderambassadører)
  • Uddannelse af dine medarbejdere som ambassadører for din virksomhed – fokus er på, hvad dine medarbejdere får ud af være den gode ambassadør. Tro mig, det virker.

Er du enkeltmandsvirksomhed/lille virksomhed, jobcenter eller A-kasse, så har jeg to serviceydelser særligt for dig.

Det kan også være, at du ved, at det der LinkedIn, det skal jeg på, men du har ikke tid/ressourcer eller måske lysten til at sætte dig ind i brugen af LinkedIn. Så kan du bruge mig som din forlængende arm ude på din virksomhed – så løfter jeg opgaven for dig.

Kontakt mig endelig, hvis du gerne vil høre, hvordan jeg kan gøre en forskel for dig.