M: kontakt@tonnymikkelsen.dk
T: +45 51 70 94 87

Når jeg hjælper dig med din LinkedIn, så gør jeg brug af en lavpraktisk tilgang, der giver dig konkrete, omsættelige råd til, hvordan du opnår reelle resultater med LinkedIn. Det betyder, at du fra første minut får viden, du let kan bruge i praksis samme dag.

Jeg kan hjælpe dig med blive skarpere på LinkedIn på en lang række områder, f.eks. tilbyder jeg;

  • Social selling, Jeg giver dig konkrete værktøjer til hvordan du kan tiltrække og konverterer de rigtige kunder for dig, UDEN et annoncebudget, så du får reelle resultater på LinkedIn. Det gør jeg ved at lære dig hvordan du kan bruge Social Selling på LinkedIn.
  • Jeg kan også finde din kommende medarbejder ved Search på LinkedIn med denne løsning eller jeg kan lære dig at searche med dette LinkedIn Search kursus eller måske vil du vide mere om hvilken LinkedIn rekrutteringsløsning du skal vælge, så kan du få min sparring her.

Vil du vide mere?

Fang mig på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/tonnymikkelsen/
Eller kontakt mig på T: +45 51 70 94 87 eller send mig en mail her