LinkedIn Service Tonny Mikkelsen

Service oversigt

Jeg kan hjælpe dig med blive skarpere på LinkedIn på en lang række områder:

Sales Navigator online kursus

Spar tid og effektiviser dine salgsprocesser med LinkedIn Sales Navigator. På dette online kursus viser jeg dig trin for trin, hvordan du kommer i gang med Sales Navigator.

Læs mere om Sales Navigator kursus her.

Social selling – sælg uden at sælge på LinkedIn

Få opbygget en salgstragt som kontinuerligt fyldes op med relevante kundeemner – og som får kundeemnerne til at løbe hele vejen ned igennem salgstragten. Ved hjælp af social selling metoden og konkrete værktøjer hjælper jeg dig med at opnå resultater, som kan mærkes i salgstragten – uden et annoncebudget.

Læs mere om Social selling her.

LinkedIn search – jeg finder din kommende medarbejder

Ikke flere bunker af irrelevante ansøgninger. Via LinkedIn search finder jeg 20-40 nøje udvalgte kandidater, der lever op til dine krav og ønsker.

Læs mere om LinkedIn search her.

Lære at lave LinkedIn Search

Vil du selv lære at lave LinkedIn search og dermed lette arbejdet med at finde gode kandidater i din HR/rekrutteringsafdeling? På dette LinkedIn search kursus lærer jeg dig og dine kollegaer, hvordan man arbejder med LinkedIn search, og hvordan man får succes med LinkedIn search.

Læs mere om at bruge LinkedIn Search selv her.

Hvilken LinkedIn rekrutteringsløsning skal du vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i LinkedIns rekrutteringsløsninger og de dertilhørende mange funktioner. Til denne workshop hjælper jeg dig og dine kollegaer med at få overblik over løsningerne, og jeg hjælper jer med at vælge den løsning, der matcher jeres behov og budget.

Læs mere om valg af rektutteringsløsning her.

Sådan får I mest muligt ud af LinkedIn – som jobcenter eller a-kasse

Med den rette strategi og en målrettet indsats er LinkedIn som platform virkelig stedet at være for jer som jobcenter eller a-kasse. Jeg har flere års erfaring som rådgiver for kommuner og jobcentre, og derfor har jeg sammensat nogle særlige pakker, som kan hjælpe jeres jobsøgende medlemmer, karrierevejledere eller virksomhedskonsulenter med at få mest muligt ud af LinkedIn.

Læs mere om anvendelse af LinkedIn i jobcenter og a-kasse her.

Vil du vide mere?

Skriv til mig på LinkedIn , eller kontakt mig på telefon +45 51 70 94 87 eller på mail kontakt@tonnymikkelsen.dk.

Lukket for kommentarer.