Sådan rekrutterer du i et presset jobmarked

Sådan rekrutterer du i et presset jobmarked

Webinar den 6/10 2022
Jobmarkedet er brandvarmt
– og der har aldrig været så mange ledige stillinger, som der er nu.

Du har sikkert allerede mærket det i antallet af ansøgninger, som du modtager, – der bliver bare færre og færre – hvis du overhovedet får nogle.

For det går stærkt – virkelig stærkt i øjeblikket – og det er arbejdstagers marked.

Så hvad gør du, hvis du alligevel mangler nye projektledere, IT-profiler, controllere, ufaglærte m.v.?
Hvilke greb kan du selv dreje på?

Det kan f.eks. være dén oplevelse, som din ansøger får, når han/hun søger job hos dig.

Eller det kan være, hvordan du lykkes med detektivarbejdet – og selv finder de ”usynlige”, men meget attraktive jobsøgere på LinkedIn.

På én time dissekerer vi, hvad din rekrutteringsproces egentlig består af – og hvordan du kan skrue på kvaliteten og effekten på hvert enkelt trin.

Og nå ja – naturligvis også hvad du selv kan gøre for at finde frem til de rigtige kandidater.

Glæd dig til at få gennemprøvede metoder, to-do-lister og svar på:

  • Hvad er de 10 vigtigste step i din rekruttering – og hvor skal du sætte ind, så du sikrer det rigtige match – for begge parter?
  • Hvordan måler du på effekten af jeres Ansøgerrejse – uden at det koster en milliard?
  • Hvordan søger du selv efter medarbejdere på LinkedIn, hvad kan gratis versionen vs betalingsversioner som Recruiter Lite og LinkedIn Recruiter og hvad koster det?
  • Din søgestrategi, herunder værktøjer til målrettet search med gratis versionen og LinkedIn Recruiter, boolean search (AND, OR og NOT), anvendelse af søgefiltre.

Bonus – dét får du også, når du deltager:

  • Nyttige videoguides – så du kan gå i dybden med, hvordan du bruger LinkedIn bedst muligt
  • En guide til din søgestrategi på LinkedIn incl. et elektronisk regneark til at opsætte søgestrenge – så du bruger din tid rigtigt, når du søger efter profiler på LinkedIn.
  • Umiddelbart efter webinaret får du også 10, – nej 11 yderligere tips og tricks til din rekruttering – hvis du får få eller ingen ansøgninger
  • Og på dagen får du også et helt vanvittigt godt tilbud på onlinekurset ”Ansøgerrejsen” med konkrete guides og skabeloner til, hvordan du både løfter niveauet af dine ansøgeres oplevelser og din employer branding. (Tilbuddet er eksklusivt for deltagerne på dagen – og kommer ikke igen)

 

Dine undervisere:

Tonny Mikkelsen har arbejdet med LinkedIn siden 2011. Han har hjulpet direktører, ejere, ledere mm., til at lære, hvordan de kan gøre LinkedIn til en profitabel investering af deres tid. Tonny’s tilgang er lavpraktisk med konkrete og omsættelige råd til, hvordan du effektivt kan markedsføre dig selv og din virksomhed på LinkedIn.
Læs om LinkedIn search her…

Annette Omøe har arbejdet med HR og ledelse siden 1997 og hjælper i dag HR-chefer, CEO’s og personaleledere med at sætte skarpt på det vigtigste og nå de mål, som de har sat sig. Hun nørder også med Employer branding og ansøgerrejsen, og står bl.a. bag “Ansøgertræning”, der er målrettet til virksomhedens måske kommende medarbejdere.
Derudover holder hun foredrag og laver workshops ift. teamudvikling- og effektivitet med fokus på kultur, Insights og arbejdsglæde.
Læs om Annette Omøe på HRcaseforum.dk her…

Når webinaret er færdigt:

Så véd du, hvad der er vigtigt i din ansøgerrejse – og hvor du kan gøre en forskel for dine ansøgere, så du både lander de rigtige match – og også skaber ambassadører blandt dine afviste jobansøgere.

Du véd også, hvordan du målrettet selv kan søge efter medarbejdere på LinkedIn – og hvad de forskellige rekrutteringsversioner på LinkedIn både kan og koster.

Hvem er webinaret for?

Webinaret er primært for dig, der arbejder med rekruttering, Employer Branding, Talent Acquisition m.v. i offentlige og private virksomheder – og brænder for ny viden og inspiration, så du lettere kan finde og lande de rigtige ansøgere.

Hvornår foregår det:

Vi starter med 1 times effektivt input, tip og skabeloner torsdag, den 6. oktober 2022 kl. 08.30 – 09.30, og efter kl. 09.30 håber vi, at du har lyst til at blive hængende – for dér taler vi om salg – altså, hvis du vil endnu mere i dybden, og åbner for spørgsmål, så du ikke behøver at brænde inde med noget – og vi bliver ved, til vi er færdige 😊

Af GDPR-hensyn bliver webinaret IKKE optaget.

Praktisk, pris og tilmelding:

Webinaret foregår online via Teams – og du får tilsendt linket et par dage inden webinaret, når du tilmelder dig.

Vi har gjort os umage med at stoppe så meget værdi ind i webinaret som muligt, så du virkelig får noget med hjem – og på trods af dét – koster det ikke en krone at være med 😊

Der er 300 pladser til webinaret, men vores erfaring er, at pladserne hurtigt bliver revet væk – så book allerede din plads i dag, – så er du sikker på at være med.

Lukket for kommentarer.