Referencer

Her kan du læse, hvad tidligere og nuværende kunder siger om deres oplevelse med mig:

“Jeg har modtaget særdeles kompetent undervisning og sparring fra Tonny Mikkelsen vedrørende den samlede professionaliseringsproces af min LinkedIn profil.

Tonny opbyggede processen til at omfatte:

  • Opbygning af profilen
  • Signalværdi
  • Opbygning af virksomhedssiden og kobling af denne til personprofilen
  • Rådgivning om Premium
  • Læring i anvendelse af Recruiter Lite.

Den største værdi for mig er at Tonny har kunnet koble systemanvendelsen til min forretningsmæssige kontekst.”

Carsten Søgaard, Search chef i MUUSMANN 

LindkedIn: Carsten Søgaard

Når man sidder som ansvarlig for et fagområde – ene kvinde – er en dygtig og indsigtsfuld samarbejdspartner guld værd.

Og Tonny er sin vægt værd i guld. Han lytter, spørger begavet ind og kommer med løsninger, der kan hjælpe dig videre i hverdagen her og nu. Det hele leveret med stort engagement og varm humor

Rita Modberg, Kommunikationsansvarlig, Forsikringsakademiet

LinkedIn: Rita Modberg

“Vi skulle afholde et seminar omkring Linkedin og havde taget kontakt til Tonny. Vi fik afstemt forventningerne som også blev indfriet. Tonny formidlede budskabet først via en appetitvækker ifm. et Salgsmøde og herefter på en Workshop. Det hele var helt fortrinligt , og deltagernes tilbagemeldinger er meget positive og de fik lyst til at vide endnu mere.

Tonny har hele tiden været klar til at svare på spørgsmål og sætte rammerne for seminaret, og når helt ind til deltagerne, selvom det var meget forskelligt hvilket niveau deltagerne var på.”

Det bør også nævnes at Tonny både inden, under og efterfølgende har hjulpet deltagerne med supplerende spørgsmål.

Jeg kan kun anbefale Tonny Mikkelsen som foredragsholder/underviser til Linkedin, hele forløbet har været professionelt krydret med en god personlighed.”

Casper Eilerskov, Salgschef Business, Telesikring A/S.

LinkedIn: Casper Eilerskov

“På Botilbud Feddet havde vi længe snakket om hvordan vi på bedste vis kunne få mere opmærksomhed omkring det vi laver – hvordan bliver vi mere synlige. Vi oplevede at mange af de kanaler vi markedsførte os på ikke levede op til det forventede.

Ved en samtale med LOS, blev vi sat i forbindelse Tonny Mikkelsen. Tonny møder op på vores Botilbud, for at fortælle hvad han har at tilbyde. Vi bliver hurtigt enige om et forløb på 2 kursusdage. Det var utroligt spændende og Tonny var velforberedt.

På de 2 dage fik vi et bredt kendskab til LinkedIn. Vi blev hurtig selvkørende i det og kunne se de muligheder systemet havde. Undervisningen var lærerig interessant og Tonny er ekspert til fingerspidserne. 3 måneder efter kurset er der mulighed for sparring og Tonny kommer med en opfølgning på din aktivitet på LinkedIn. Det er en kæmpe hjælp.

Det er for os et rigtig effektivt redskab. Vi har på kort tid fået mange følgere og mange har fået kendskab til det gode arbejde som bliver gjort her på Botilbud feddet. Jeg vil til hver en tid anbefale et LinkedIn forløb ved Tonny Mikkelsen.”
 
Kasper Iversen, Leder hos Botilbud Feddet
 

Lukket for kommentarer.