LinkedIn search: Lad mig finde din kommende medarbejder

Vil du gerne slippe for at skulle kæmpe dig igennem bunken af dårlige og uinteressante ansøgninger? Vil du gerne have fat i de spændende kandidater – dem som ikke aktivt er på udkig efter et nyt job?
Så lad mig finde din kommende medarbejder via LinkedIn search.

Se mere i nedenstående video eller scroll forbi for at læse mere.

I nutidens arbejdsmarked kan det være udfordrende at finde relevante og kvalificerede kandidater – særligt fordi de mest spændende kandidater måske allerede sidder i faste, trygge jobs og derfor ikke aktivt er på udkig efter nye muligheder. Er du på udkig efter specialister kan det være særligt vanskeligt at skaffe relevante ansøgere. Derfor benytter flere og flere virksomheder sig af search – enten som hovedindsats eller som supplerende til deres eksisterende rekrutteringsindsats.

Jeg kan hjælpe dig med at finde det perfekte kandidat-match ud fra dine beskrivelser, krav og ønsker via LinkedIn search. Dit output er mellem 20-40 nøje udvalgte kandidater. På den måde er du sikret, at de, der kommer til samtale, er motiverede og relevante. Det sparer dig for både tid, penge og energi.

Vil du selv lære at bruge LinkedIn search? Læs mere her.

Processen for LinkedIn search

  • Du sender mig en eventuel stillings- eller funktionsbeskrivelse
  • Vi tager et kort, telefonisk interview, hvor vi finder frem til de vigtigste krav til profilen, og jeg sender dig et kompetenceskema, som du skal udfylde
  • Indenfor 2 hverdage har jeg fundet 2-4 testprofiler, som du vurderer
  • Vi tager en dialog om de fremsendte profiler, og jeg tilretter herefter mine søgekriterier om nødvendigt
  • Herefter modtager du, indenfor 2-4 hverdage, en liste med 20-40 kandidater, hvor du vurderer, hvem jeg skal kontakte
  • Jeg sætter dig i kontakt med dem, som er interesserede i at høre mere om stillingen
  • I afholder samtaler og rekrutterer

Priser og betingelser

Prisen for ovenstående pakke er kr. 20.000, – + moms.

En succes for mig er, når mindst 3-4 takker ja til en uddybende snak med dig om stillingen. Såfremt det ikke lykkedes i første forsøg, udvider jeg søgningen, finder og kontakter flere kandidater.

Som udgangspunkt finder jeg maks. 80 profiler og skriver til maks. 50 profiler (det kan variere afhængigt af hvor nichespecifik en profil i søger samt udbuddet). Ønsker du herefter, at jeg skal finde og kontakte flere kandidater, fakturerer jeg kr. 1.400, – pr. time + moms.

Såfremt det ikke lykkedes mig at få mindst en til at tage en uddybende snak med dig, fakturerer jeg kun halvdelen af beløbet.

I tilfælde af annullering eller væsentlig ændring af profilen længere inde i processen, fakturerer jeg for det aktuelle tidsforbrug til en timepris på kr. 1.400, – pr. time + moms.

Vil du vide mere?

Skriv til mig på LinkedIn eller kontakt mig på telefon +45 51 70 94 87 eller på mail kontakt@tonnymikkelsen.dk.

Lukket for kommentarer.