M: kontakt@tonnymikkelsen.dk
T: +45 51 70 94 87

LinkedIn specialist – Online rådgivning

Jeg har arbejdet med LinkedIn siden 2011. Jeg har hjulpet direktører, ejere, ledere mm., til at lære, hvordan de kan gøre LinkedIn til en profitabel investering af deres tid.

Min tilgang er lavpraktisk med konkrete og omsættelige råd til, hvordan du effektivt kan markedsføre dig selv og din virksomhed på LinkedIn.

Se mine videotips hvordan du får succes med LinkedIN klik herTonny Mikkelsen Linkedin specialist Employee advocacy

Tag fat i mig hvis du vil lære at:

  • tiltrække og konverterer de rigtige kunder for dig, UDEN et annoncebudget
  • få reelle resultater på LinkedIn – bidrag til dit netværk og din bundlinje
  • hvordan du opbygger talent pipeline, hvilken LinkedIn rekrutteringsløsning du skal vælge eller hvordan du laver search på LinkedIn

LinkedIn har altid begejstret mig. Platformen er et fantastisk redskab til at udvide, pleje og holde sig opdateret på sit netværk og at skabe de bedste muligheder for sig selv og sit arbejdsliv. Kunsten er at hjælpe sine relationer, og det er så at sige essensen i at få succes på LinkedIn.

Der er ikke noget quick-fix, når det kommer til LinkedIn. Det er hårdt, intenst og vedvarende arbejde, men griber du bolden og er villig til at gøre en indsats, så kan du opnå fantastiske resultater med LinkedIn.

Praktisk erfaring

Jeg har siden 2011 arbejdet med LinkedIn, blandt andet som ansvarlig for både Ikast-Brande og Skanderborg Kommunes LinkedIn-tilstedeværelse. Desuden har jeg arbejdet som rådgiver i et konsulenthus, der hjælper virksomheder til at opnå større udbytte med LinkedIn. Her har jeg rådgivet mere end 200 virksomheder i LinkedIn (primært SMV’er, kommuner og jobcentre), holdt over 100 oplæg i diverse erhvervsnetværk.

Yderligere links om LinkedIn:

Se Tonny Mikkelsens LinkedIn profil

Klik her for at følge min LinkedIn virksomhedsside

Services – Det tilbyder jeg