Om Tonny Mikkelsen

Praktisk orienteret LinkedIn specialist

Siden 2011 har jeg hjulpet direktører, ejere og ledere med, hvordan de kan bruge LinkedIn som et strategisk værktøj til at tiltrække og konvertere kundeemner og medarbejdere. Tiden brugt på LinkedIn skal være bidrage til forretningen, ellers er det spild af tid. Min tilgang til LinkedIn er praktisk orienteret. Hos mig får du derfor ikke teoretiske modeller og figurer, men derimod efterprøvet viden og virkelige eksempler og cases. Du får konkrete og omsættelige råd til, hvordan du effektivt kan markedsføre dig selv og din virksomhed på LinkedIn.

Tag fat i mig hvis du vil:

  • Lære at tiltrække og konvertere de rigtige kunder – uden et annoncebudget
  • Lære hvordan du opbygger en talent pipeline, hvilken LinkedIn rekrutteringsløsning du skal vælge, eller hvordan du laver search på LinkedIn
  • Have mig til at finde de rette kandidater til din rekrutteringsproces
Tonny Mikkelsen - LinkedIn specialist - Online rådgivning
Tonny Mikkelsen

Rådgivet mere end 400 virksomheder

I de seneste 12 år har jeg rådgivet både offentlige og private virksomheder i LinkedIn. Jeg har blandt andet siddet som ansvarlig for Ikast-Brandes og Skanderborg Kommunes LinkedIn tilstedeværelse. Igennem årene har jeg rådgivet mere end 400 virksomheder og holdt over 300 LinkedIn oplæg til events, i erhvervsnetværk samt som keynote speaker til større konferencer.

Det handler om relationer

Vil du skaffe kunder og have succes på LinkedIn, så skal du se relationsopbygning som en del af salgsprocessen. Kunsten er at hjælpe sine relationer og herigennem opbygge tillid som på sigt vil generere leads og øge dit salg. Det er det, der kendetegner social selling.

Vil du lære at anvende social selling i praksis og forbedre dine salgsresultater?
Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe relationer med LinkedIn.

Search: Lad mig finde de rette kandidater

Genkender du denne situation? Du har lige kørt en jobsøgning via Jobindeks i 4 uger, men resultatet er en sørgelig bunke af uinteressante kandidater. Du overvejer et kort øjeblik en headhunter, men ved også inderst inde at du hverken kan eller vil afsætte så stor en del af dit budget. Det er her, at jeg kommer ind i billedet. Via LinkedIn search kan jeg finde de rette, interesserede kandidater for dig.

Search er en rigtig god løsning for mange virksomheder, som har problemer med at finde de rette kandidater. Her har du som virksomhed fuld kontrol over rekrutteringsprocessen, og prisen er meget billigere end at hyre en headhunter.
Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at finde de rette kandidater via LinkedIn.

Lukket for kommentarer.